ANALYTICS & BUSINESS INTELLIGENCE

Med hjälp av Analytics och Business Intelligence (BI) kan vi analysera och utforma strategier för att enklare skapa affärsåtgärder baserade på konkret data. Det ger er som företag djupare insikter kring er affär och era konsumenter och intressenter.

Våra tjänster inom analys och BI

Maximera er framgång online med beslut baserade på data

Google Analytics

Google Analytics tillhandahåller verktyg för djupgående analys av trafik. Vi erbjuder all nödvändig teknisk support för en lyckad implementation, och visar er hur man tolkar informationen.

BUSINESS INTELLIGENCE (BI)

Få en god insyn i ditt företags marknadsföring med enkla och interaktiva dashboards med integrerad data från olika källor, kanaler och marknader.

Google Tag Manager

Google Tag Manager gör det enklare att spåra kampanjer och koda sidor så du får veta exakt vilka effekter olika åtgärder har.

Konverteringsanalys

Genom att spåra och analysera användarbeteenden får ni möjligheten att ta beslut om hur ni kan optimera er webbplats för att skapa bästa möjliga användarupplevelse.

Healthcheck

En Healthcheck på ett Google Analytics- konto innebär att vi kontrollerar och testar att det som finns uppsatt i dagsläget fungerar som det ska.

Rapporter och Analyser

Få rapporter eller dashboards för dina KPIer (Key Performance Indicators) så du kan få en relevant översikt och ta rätt affärsbeslut.

Hur vi hjälper er med analys

  • BASIMPLEMETERING: Vi samlar data för all mobil- och webbplatsaktivitet, skapar mål och event- spårning samt enklare Dashbard-uppsättning för att lättare kunna övervaka prestationer över flera affärsenheter.
  • GOOGLE TAG MANAGER: Vi erbjuder en mycket flexibel lösning för att implementera nya taggar/script på webbplatsen. Det skapar en snabbare sidladdning och minskar behovet av tid från utveckling.
  • FÖRBÄTTRAD E-HANDELSSPÅRNING: Vi utför avancerade utcheckningsflöden och segmentering och tillför djupare insikter kring produkter, kategorier samt interna banners. Det ger oss möjlighet att optimera produkt eller-kategorilistor utifrån mer detaljerad data kring prestationer och det går att följa hela försäljningsprocessen online.
  • ANALYS AV DATA: Vi erbjuder en skräddarsydd analys, från enkla till mer avancerade insikter.
  • UTBILDNINGAR & WORKSHOPS: Vi har basic samt avancerade workshops och utbildningar inom Google Analytics och Google Tag Manager.