Google Tag Manager

Google Tag Manager gör det enklare att spåra kampanjer och koda sidor så du får veta exakt vilken effekt olika åtgärder har.

Du kan följa trafik från marknadsföring, sociala media och andra kanaler och till och med spåra om besökare från olika trafikkällor beter sig olika på din site, dvs värdera kvaliteten i den trafik som varje källa genererar. Det bästa är att du enkelt kan hantera taggarna själv, du behöver alltså inte längre vänta på att någon annan ska uppdatera din site med ny spårningskod.

Vi kan hjälpa dig sätta upp Google Tag Manager med alla regler, taggar och macros du behöver för att dra full nytta av verktyget.

Snabba uppdateringar

Med bara några få klick kan du sätta in och börja spåra nya taggar. Det betyder att du kan få omedelbar återkoppling av kampanjer och utspel i sociala media, effektivare återmarknadsföring och slipper vänta på att någon annan uppdaterar din site. Du kan enkelt testa nya taggar, regler och makron för att se så du får önskad effekt.

Vi visar dig hur man gör på bästa sätt för maximal utdelning.

Tillförlitliga data

Eftersom Google Tag Manager inkluderar lättanvända felkontroller kan du lita på att varje tagg alltid fungerar.

Med vår hjälp kan du samla in information du kan lita på från alla dina siter och domäner så du kan fatta bättre underbyggda beslut och satsa på mer effektiva kampanjer.

Snabbt och enkelt

GTM är snabb, intuitiv och designad för att låta marknadsförare lägga till, ändra eller ta bort taggar när de vill. Dessutom laddar alla taggar blixtsnabbt, så de ger ingen fördröjning på sidladdningar och din IT-avdelning behöver inte oroa sig för att din site ska påverkas negativt.

Vi hjälper dig förstå GTM så du kan dra maximal nytta av den.