CONTENT

När en potentiell kund besöker er webbplats eller sociala kanaler är det viktigt att innehållet förmedlar ert budskap på rätt sätt. Det leder till fler besökare och ökad konvertering. Kvalitativt innehåll är dessutom en viktig faktor för att öka er synlighet i sökmotorer. Vi hjälper dig höja kvaliteten på din webbplats genom att rekommendera nytt innehåll, förbättra existerande innehåll och utbilda er i målgruppsanpassat och keywordoptimerat skrivande.

Hur vi hjälper företag med content

Ett bra innehåll stärker ditt varumärke, förbättrar din SEO, driver trafik och motiverar besökare till köp.

INNEHÅLLSPRODUKTION

Vi hjälper er att förbättra nuvarande innehåll samt skapa helt nytt innehåll utifrån tonalitet, målgrupp, syfte och målsättning.

INNEHÅLLSTRATEGI

Med SEO som bakgrund kan vi analysera innehållet på er webbplats och skapa en tydlig innehållsstrategi för er fortsatta innehållsutbyggnad.

SOCIALA MEDIER

WGP har kapaciteten att utföra hela er social media-strategi med innehållsskapande, publicering i relevanta kanaler samt annonsering av publicerat innehåll.

UTBILDNINGAR

Med SEO i grunden utbildar allt ifrån nybörjare till experter för att en ökad förståelse inom innehållsproduktion. Vi skräddarsyr utbildning efter just era behov.