Johan Mossberg blir ny VD!

För att utveckla Web Guide Partner och skapa tillväxt har Johan Mossberg anställts som ny VD.

 

– Den största anledningen till att jag tackade ja till rollen som VD var jag gillar teamet och sättet man arbetar på. WGP förstår sina kunder, har expertis inom digital marknadsföring och gör leveranser med högt kundvärde. Jag skall bygga vidare på de egenskaperna och skapa tillväxt, säger Johan.

 

Johan har arbetat som VD och Affärsansvarig på olika digitala marknadsförings- och managementkonsultbyråer. Senast kommer han från Centigo, men han har även haft nyckelpositioner på bland andra Netbooster, Greenwich Consulting och Telia. Under sin karriär har Johan fått stor erfarenhet av branscher som telekom, e-handel, energi, utbildning, resor och säkerhet.

 

 – Johans bakgrund och att han delar våra värderingar, gör att vi är övertygade om att han kommer att bidra positivt och utveckla WGP till den ledande ”Performance Marketing Byrån” i Norden, säger Niklas Flisberg, arbetande styrelseledamot och avgående VD för Web Guide Partner. Vi är mycket glada över att Johan tackat ja till att ta stafettpinnen vidare som ansvarig ledare för bolagets framtid.

 

Johan och Niklas kommer att arbeta tillsammans under en övergångsperiod för att säkerställa kontinuitet och leveranser till kunder.

 

Om Web Guide Partner (WGP)

 

WGP hjälper ledande företag och varumärken att accelerera tillväxt och konkurrenskraft genom att erbjuda konsulter med expertis inom digital marknadsföring, analys och affärsutveckling.

 

Det data- och insiktsdrivna arbetssättet säkerställer lönsamma resultat och gör det enkelt för kunder att följa de aktiviteter som planeras och genomförs. WGP arbetar teambaserat och gärna i partnerskap eftersom det underlättar kommunikation, engagemang och kunskapsöverföring.

 

WGP omsätter 66Mkr 2017 och har 34 anställda i Stockholm och Malmö.

 

 

För mer information, kontakta gärna:

 

Johan Mossberg

Johan.Mossberg@wgp.se

0706 99 00 00

 

Niklas Flisberg

Niklas.Flisberg@wgp.se

0702 35 76 85

Detta inlägg är 1 år gammalt. Ha gärna det i åtanke när du läser vidare. I en föränderlig värld kan tipset, rekommendationen eller nyheten vara inaktuell.
Tags