Missa inte WGP på Google Analytics Conference Nordic

Vare sig ni kommer på konferensen eller följer med oss dit på Twitter så lovar vi att ni kommer att lära er mer om hur ni kan använda Analytics för att öka försäljningen och förbättra synligheten online. Följ oss på Twitter redan nu. Vi kommer att liverapportera från konferensen hela dagen – kolla efter @webguidepartner , @w2best och #GAswe.

Vår egen SEO-konsult Jonas Larsson kommer att hålla ett föredrag om hur ni kan använda Webmaster Tools och data från Analytics i din SEO-strategi. Följ med på Twitter, han börjar prata kl. 14:15 och eftersom han brinner för onlinemarknadsföring så vet vi inte riktigt när vi får tyst på honom igen. Vill du få en försmak så kan du läsa vår presentation från GAC Nordic ifjol, den handlar om hur du kan få bättre insikt i hur du kan värdera dina marknadsföringskanaler.

Kom gärna förbi vår monter om du har några frågor eller bara vill säga hej. Vi kommer dessutom att ha en lunchclinic med SEO och Analytics som tema.

Så kom ihåg – följ med oss till GACN den 28:e augusti på Clarion i Stockholm eller online!

Detta inlägg är 5 år gammalt. Ha gärna det i åtanke när du läser vidare. I en föränderlig värld kan tipset, rekommendationen eller nyheten vara inaktuell.
Tags