WGP växer och anställer i Malmö

Web Guide Partner öppnade kontor i Malmö tidigare i år med målet att förankra sig lokalt och stärka sin position i södra Sverige. Byrån som sedan tidigare jobbar med CDON och Bygghemma Gruppen, har under året fått ombord flera nya kunder bl.a. Boxon, TePe, BIMobject och Prisjakt. Nu expanderar byrån genom att värva in Dino Kestić som blir ansvarig för SEM och betalda kanaler.

 

Linus Larsson och Dino Kestić WGP Malmö
Linus Larsson tillsammans med nyförvärvet Dino Kestić utanför kontoret på Media Evolution City i Malmö.

 

Kontoret i Malmö har gett Web Guide Partner en möjlighet att stärka sin position i hela Öresundsregionen där e-handlare och digitala tjänster växer i rasande fart. Tidigare i år tillträdde Linus Larsson som Agency Director när man slog upp dörrarna i Malmö.

 

– Tillströmningen av nya kunder ger oss möjligheten att växla upp i Malmö. Även om det är något vi planerat från dag ett så är det väldigt kul att det gått fortare än vi trodde, säger Linus Larsson. Dino kommer med sin erfarenhet att spela en nyckelroll i vår fortsatta tillväxt.

 

Nu fortsätter satsningen med värvningen av Dino Kestić som tillträder som ansvarig för SEM och betalda kanaler hos Web Guide Partner Malmö. Dino har senast varit Digital Marketing Specialist hos sökmotorn Eniro och var innan dess SEM-konsult på Uppsalabyrån Viva Media Group.

 

– Det förvånar mig inte alls att WGP expanderar, säger Dino Kestić. Specialiserade byråer som WGP har insett att Öresundsregionen är en aktiv och dynamisk marknad. Det är fantastiskt kul att få förtroendet i form av en konsultroll som kunderna efterfrågar. Vi kommer fokusera på att ta hand om kärnan av befintliga uppdrag och på att skapa nya affärer.

 

Byråns kontor i Stockholm har idag ett 30-tal konsulter inom SEO, SEM, content och digital analys, något som Dino Kestić tror kommer att gynna även Malmö.

 

– Vår ambition är att skapa kundvärde genom att fokusera på kvalitet. I och med att vi har så många specialister under samma tak kan vi samarbeta på alla nivåer och hitta synergieffekter mellan Malmö och Stockholm, menar Dino.

 

I samband med rekryteringen flyttar byrån in i ett kontor i Media Evolution City.

 

– Här har vi fyra skrivbordsplatser, så snart kommer vi väl få flytta igen, avslutar Linus.

 

För mer info, kontakta:
Linus Larsson, Agency Director
0709-239508
linus.larsson@wgp.se

 

Dino Kestić, Senior SEM Consultant
0763-202286
dino.kestic@wgp.se

Tags