Karriär

Vi söker stjärnor

Vi vill vara en digital partner till våra kunder. Vi vill kunna erbjuda hjälp inom SEO, SEM, content, social media och webbanalys, och vi vill självklart att alla dessa delar ska vara av yppersta världsklass. Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Det är våra konsulter som i slutändan avgör hur bra vi är.

Lediga tjänster

Vi söker löpande efter nya stjärnor som kan komplettera vårt nuvarande team. Just nu söker vi specifikt dig som är intresserad av digital marknadsföring och som känner igen dig i någon av följande roller:

1. Hungrig och analytiskt lagd Paid-konsult som arbetat med SEM-kampanjer i 2-3 år. Du har ett starkt driv att fortsätta utveckla din SEM-kompetens och tycker även mycket om att vårda kundrelationer.

2. En duktig och driven SEO Consultant med 2 års erfarenhet av erfarenhet av SEO-arbete inom flera olika områden. Läs mer om tjänsten här: SEO Consultant sökes

3. En Senior SEO Consultant med 4 års erfarenhet av SEO-arbete inom högt konkurrensutsatta marknader. Läs mer om tjänsten här: Senior SEO Consultant sökes

5. En Head of Analytics till kontoret i Stockholm för att bygga upp och stärka vårt erbjudande inom analys. Brinner du för digital analys och har ett stort intresse för digital marknadsföring i allmänhet? Läs mer om tjänsten här: Head of Analytics sökes!

6. Social Media Consultant. Nu söker vi en driven och duktig person till kontoret i Stockholm för att bygga upp och stärka vårt erbjudande inom Social Media Marketing.
Läs mer om tjänsten här: Social Media Consultant

Generellt ser vi gärna att våra nya stjärnor:

• Brinner för, och har ett stort intresse av, den digitala utvecklingen
• Har ett stort eget driv och vilja att kompetensmässigt ligga i framkant
• Brinner för att utveckla och lära upp kollegor och kunder

Vi erbjuder vår personal:

• Att arbeta i framkant inom det digitala tillsammans med några av branschens mest erfarna och kompetenta specialister
• Att få genomföra strategier hos kunderna
• Ett konsultbolag där konsulterna arbetar 40 h/vecka med balans mellan arbete och privatliv
• Ett företag som eftersträvar win-win med kunderna och inte att fakturera så många timmar som möjligt
• Ett trevligt kontor i centrala Stockholm
• Bra lön och ett generöst friskvårdsbidrag

Är du intresserad av någon av rollerna ovan? I så fall, skicka gärna lite information om dig själv och dina kontaktuppgifter till jennica.ekstrom@wgp.se så hör vi av oss omgående. Rekrytering sker löpande.

Jennica Ekström
Office Manager
+46 70 712 33 72