KURSER I DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vilket kompetensbehov har ditt företag inom digital marknadsföring? Behoven och målen varierar när det gäller kompetensutveckling, och därför anpassar vi våra kurser helt utefter era förutsättningar. Vi håller i allt från grundkurser till mycket avancerade kurser.

Utbildningar, kurser & workshops

Tillsammans med Internetworld, IDG och Webbdagarna bedriver vi fördjupande utbildningar inom Internetworld Academy. Vi erbjuder heldagsprogram med max 15 deltagare per tillfälle för att du ska få ut maximal nytta av kursen.

Anpassade Kurser

Känner du att ditt företag inte lever upp till sin digitala potential? Vi kan skräddarsy utbildningar för er organisation, anpassade utefter er verksamhet, er kunskapsnivå och era kunskapsbehov.

Google Analytics introduktion

Utbildningen är anpassad för dig som vill lära dig Google Analytics från grunden, och eventuellt senare bygga på med Google Analytics Certifiering (GAIQ) och bli certifierad expert.

Google Analytics certifieringskurs

En spännande heldagsutbildning för dig som vill ta den officiella Google Analytics-certifieringen GAIQ samtidigt som du utvecklar dina färdigheter i Analytics.

AdWords Introduktionskurs

Utbildningen är perfekt för dig som inte arbetat med AdWords tidigare eller behöver fräscha upp grunderna. Den är även en bra förberedelse för våra certifieringskurser.

AdWords advertising fundamentals

Advertising Fundamentals är den första AdWords certifieringen. Du får en tydlig bild av hur hela produkten fungerar från grunden och lär dig vilka funktioner som är mesta relevanta i din yrkesroll.

AdWords advanced search

Utbildningen förbereder dig för Google-certifieringen Advanced Search, som ingår i priset. Fokus ligger på att optimera ditt användande av verktygen, prestanda och rapportering samt att höja kvaliteten på annonser och kampanjer.