WGP är nominerade till Årets Byrå 2016…

 

… och vi är så himla glada!

 

Årets Byrå är den största bransch- och kvalitetstudien för byråer i Sverige. Den genomförs årligen av undersökningsbolaget Regi, som gör tusentals intervjuer med Sveriges största kommunikationsköpare för att hitta de byråer med nöjdast kunder i landet.  2016 är första året som WGP valt att delta i Årets Byrå, och att vi direkt får en nominering känns som en bekräftelse på att vi utvecklas i rätt riktning.

 

Vi vill tacka våra underbara kunder för de fantastiska samarbeten vi haft under 2016. Det är tack vare er som vi vuxit och utvecklats till den byrå vi är idag. Det är också tack vare era fina vitsord som vi fått denna härliga nominering. Vi ser fram emot fler spännande samarbeten och ännu större gemensam framgång under 2017!

 

Vi vill också applådera alla våra medarbetare för det lysande jobb vi har gjort tillsammans. Tack för allt stöd, alla djupa insikter och den glödande kämparanda som ständigt inspirerar oss till att bli ännu bättre.

 

Årets byrå 2016 i utses den 21 februari under en gala som hålls på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Vi ses där!

 

Läs mer om Årets Byrå 2016.

 

Detta inlägg är 2 år gammalt. Ha gärna det i åtanke när du läser vidare. I en föränderlig värld kan tipset, rekommendationen eller nyheten vara inaktuell.
Tags