SEARCH ENGINE MARKETING

SEM (sökannonsering) är ett kostnadseffektivt sätt att driva försäljning, branding och relevant trafik till din webbplats. WGP har lång erfarenhet av SEM, och kan hjälpa dig sköta annonseringen oavsett bransch, komplexitet eller kravställning. Med gemensam strategi, kraftfulla verktyg och transparent rapportering så säkerställer vi att du får maximal konverteringseffekt utifrån din budget.

Våra annonseringskanaler

Rikta din annonsering direkt till din primära målgrupp – exakt där de befinner sig!

YouTube

YouTube är världens främsta underhållningswebbplats och näst största sökmotor. Vi hjälper er att synas i YouTube på rätt sätt, driver era kampanjer och mäter er framgång.

Google Adwords

Vart tredje klick i sökresultaten sker idag på en sponsrad länk. Pay Per Click (PPC) är ett område där vi har spetskompetens, och kan se till att du får rätt trafik genom rätt annons på rätt sökfras.

HUR VI HJÄLPER ER MED SEM

  • MÅLGRUPPSANPASSNING: Vi hittar din primära målgrupp med hjälp av intressedata och digitala trendspaningar. Därefter anpassar vi kanal och budskap efter din prioriterade målgrupp.
  • ANNONSERINGSSTRATEGI: Med en kombination av olika annonsmetoder hittar vi en strategi som ger ditt företag bäst resultat anpassat efter era mål.
  • KAMPANJOPTIMERING: Genom analyser och A/B testning samt kontinuerlig kampanjoptimering, kommer resultatet av er annonsering att förbättras hela tiden.
  • ANALYS & RAPPORTERING: Rapportering, slutsatser och personlig återkoppling av era annonser levereras alltid vid kampanjens slut.
  • UTBILDNINGAR: Vår ambition är att dela med oss av vår kunskap. Vi vill att ditt företag ska kunna jobba med SEM internt, och vi kan hjälpa er dit!